بانک قرض الحسنه مهر ایران اعطای وام بدون ضامن و کارمزد تا ۳۰۰ میلیون تومان بانک قرض الحسنه مهر ایران
سایتهای پیشنهادی به شما:
بانک قرض الحسنه مهر ایران اعطای وام بدون ضامن و کارمزد تا ۳۰۰ میلیون تومان بانک قرض الحسنه مهر ایران
طبق اعلام مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، دریافت این وام تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان به نام طرح نذر علم بدون ضامن و کارمزد بوده و به بنیاد علم و فناوری مصطفی اعطا می شود. مهلت بازپرداخت این وام نیز به صورت اقساطِ ۶ تا ۴۸ ماهه می باشد.
بر اساس اظهارات شمسی زاده (مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران)، بانک قرض الحسنهی مهر ایران در جهت حمایت از توسعه علم و فناوری، با بنیاد علم و فناوری مصطفی همکاری می کند.
نحوه دریافت سهام دولتی به متولدین ۱۴۰۱
وی افزود: بنیاد علم و فناوری از علم آموزان و دانشمندان جهان اسلام حمایت کرده و در جهت توسعهی علم و فناوری فعالیت دارد. بودجهی این بیناد نیز از جمع آوری کمکهای مردمی فراهم می شود.
در سال ۱۴۰۱، همکاری فی ما بینِ بانک قرض الحسنه مهر ایران و بنیاد، در قالب صندوق نیکوکاری جایزه مصطفی آغاز شد.
به گفتهی مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، صندوق نیکوکاری بنیاد مصطفی، با هبهی سود و منابع از جانب مردم و شرکتها، به کارهای خیریه می پردازد.
در جهت حمایت از توسعهی علم و فناوری در سال گذشته، بانک قرض الحسنه مهر ایران، سرمایهی در گردش را از طریق پرداخت وام به ۱۰۰۰ شرکت دانش بنیان، تأمین کرده و در سال جاری، ۷.۵ میلیارد ریال وام به اشخاص حقوقی پرداخت شده است.
طبق اظهارات شمسی زاده، کارکنان بانک در اجرای این طرح و طرحهای دیگری چون همیاران مهر و اندوختهی اجتماعی، پیشگام بوده اند و منابعی را به این امرِ عام المنفعه اختصاص داده اند.
وام ۵۰۰ میلیون تومانی بانک اقتصاد نوین در طرح اعتبارینو
برای دریافت طرح دائمی نذر علم، باید به شعب بانک مراجعه شود ولی هم اکنون ۳۰ درصد وامهای بانک قرض الحسنه مهر ایران به صورت غیر حضوری قابل پرداخت است. بانک در صدد است که امکان دریافت این وام را از درگاه همراه بانک مهر ایران فراهم آورد.
طبق گفتهی مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی، افراد زیادی از کشورهای مختلف داوطلب کمک به این بنیاد هستند. این بنیاد، اعطای جایزهی مصطفی را در رأس فعالیتهای خود قرار داده و همچنین در تلاش است تا دانشمندان در حوزهی مجلات و کنفرانسها شرکت داشته باشند.
عمرانی مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی افزود: “۱۴۰۰ جایزه به دانشمندان در حوزههای مختلف اختصاص یافته که از سود منابع سرمایه گذاری شده پرداخت می شود. تاکنون نیز ۱۴ نفر این جایزه را دریافت کرده اند”.
عمرانی ادامه داد: “از صندوق های فناوری داخلی و خارجی برای انجام پروژه های مشترک دعوت به عمل آمده و منابعی به این امر اختصاص یافته است. بنیاد مصطفی، نهادی تسهیل گر است و ما به دنبال پروژهایی با نهاد مالی دیگری هستیم تا منابع مردمی را برای سرمایه گذاری در شرکتها تخصیص دهیم”.
سایتهای پیشنهادی به شما:
۱ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
سلام خسته نباشید